Activitats per la Marató de TV3

Benvolguts/des,
Aquest any ha estat complicat per a tots nosaltres. Acomiadar per sempre companys, quan encara no els tocava, és molt dur. Maleïda malaltia sense compassió. De la nostra desconeixença sobre els seus mecanismes d’expansió, el càncer se n’aprofita, i a vegades, ens guanya, per molt que les seves víctimes lluitin amb ganes i empenta fins l’últim moment. No és un combat just. Ell, el càncer, amaga les armes que utilitza.
És per aquest motiu que aquest any, més sensibles que mai i en homenatge als nostres companys que hi han lluitat, volem contribuir directament a finançar la recerca mèdica per tal de tindre més eines per guanyar aquests combats. Es tracta de participar a la Marató de TV3 mitjançant vàries activitats simultànies. Cadascú que triï la que li vagi més bé. I un esmorzar conjunt, a la sala de Clariana.
Ells, el qui ja no hi són, estem segurs que també s’apuntarien a aquesta caminada, amb un somriure d’orella a orella, compartint companyia i natura i un bon esmorzar per fer caliu. La seva intensa lluita no haurà estat envà si contribuïm a que es converteixi en font de coneixement de cara altres casos similars.
Us hi esperem a tots per a compartir moments intensos!

El Trill

 

Activitats conjuntes amb la Marató de TV3 dels municipis d’Argençola i Jorba.

El pròxim diumenge 16 de desembre el Trill – associació cultural del terme d’Argençola i l’AMMPA de l’Escola Guerau de Jorba, organitzem conjuntament una sèrie d’actes per La Marató de TV3, amb la col·laboració dels ajuntaments de Jorba i d’Argençola.

Durant tot el matí es realitzaran un conjunt d’activitats. Començarem a les 9 h, amb una caminada solidària (Matinals del Trill), oberta a tothom de Jorba a Clariana, on fruirem unes vistes espectaculars, seguint el traçat del Camí de la Segarra històrica fins al poble de Clariana. Farem un recorregut circular d’11 km, pensat perquè hi pugui participar tothom que ho vulgui, però tenint en compte el desnivell de pujada fins al Pla del Magre, aquesta sortida no és apte per fer-ho amb cotxes infantils o vehicles similars. La Caminada ofereix, a més, de poder exercir la solidaritat, el gaudi de bells paisatges, molt diversos i interessants. Un cop arribats a Clariana, esmorzarem i ens trobarem amb el grup de Marxa Nòrdica Xino Xano, per a retornar a Jorba. Cal inscripció prèvia, el preu de la inscripció 10 €, inclou l’esmorzar.

Dia: diumenge 16 de desembre
Sortida: Jorba (Plaça de la Font)
Hora: 9 h del matí
Ruta: Jorba, Cal Saumell, Pla del Magre, Cal Felip, Coll de la Creu, Clariana, Cal Manel, Camí de Jorba, Jorba
Distància: 11 km

“CLICAR” INSCRIPCIÓ CAMINADA POPULAR

A 2/4 d’11h del matí a l’Escola Guerau de Jorba podreu participar d’una Xocolatada popular (preu: 3 € mínim) i a les 11h Pintada d’un dibuix al Pati de l’Escola.

També podreu participar a Clariana de l’activitat Xino Xano, una passejada de marxa nòrdica, d’uns 5 km de Clariana a Jorba. El preu de la donació será de 3 € i de 10 € si voleu l’esmorzar (optatiu).

Inscripcions Xino Xano: www.argencola.cat

Els ingressos íntegres de totes les inscripcions anirà directament a la marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

AMB LA MARATÓ TV3