iNSCRIPCIÓ PARADES MERCAT

Vols participar al mercat de la 7a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola

Cerquem paradistes que vulguin participar al mercat de la 6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola

La Matinal d’intercanvi de llavors d’enguany compleix sis anys. Des de l’associació el Trill ens vam proposar que aquesta fos un espai on les llavors tradicionals del nostre entorn tinguessin una sortida més àmplia de la que fins aquell moment havien tingut a més d’agrupar, en un matí, a persones interessades a compartir els seus coneixements i les seves experiències. Aquest objectiu s’ha complert en totes les edicions anteriors, tant per l’afluència de públic com en el nombre de llavors intercanviades. Més de cinc-centes per edició.

El proper diumenge 5 de març es celebrarà a Argençola la 6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior, aquesta matinal pretén ser un espai d’intercanvi de llavors i de coneixements, de manera informal, per tal que, al donar-ne difusió, aconseguim que alguna d’aquestes llavors que fa poc temps van quedar tancades en un armari, surtin, es plantin i, per tant, es recuperi el seu cultiu.

Lloc: Argençola

Dia: diumenge 5 de març
Horari del mercat: de 10 a 14 h
Espai 3×3 m
Gratuït
Tot el material el porta l’expositor artesà (taula, cadires, tendal, etc)
Màxim 12 parades
Molt condicionat a la meteorologia i al tipus de producte a exposar.