Festa del Tió 2016

Dia: dissabte 10 de desembre 2016
Lloc: Clariana
Hora: 2/4 de 10 del matí

El dissabte 10 de desembre us convidem a una matinal per a tota la família on podreu viure l’aventura de trobar els vostres tions al bosc.
La Festa es fa a Clariana, on ja s’hi comencen a concentrar els tions que durant tot l’any viuen als boscos del terme municipal d’Argençola. Als voltants de la riera de Clariana, els tions hi troben aigua i uns caus arrecerats del fred on esperar-vos.

FESTA DEL TIÓ
– A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants.
– Seguidament Xocolatada.
– Després d’esmorzar benvinguda oficial a tots els participants
– Cap a les 11 del matí sortirem del poble per acostar-nos als boscos de Clariana per localitzar els tions.
– Tornant del bosc ens espera un espectacle al voltant de la figura del Tió.
– A 2/4 d’1 del migdia: Presentació del conte “Viatge al món dels tions”

MERCAT DEL TIÓ
Durant tot el dia hi trobareu parades de productes de la terra i artesania del terme d’Argençola i de productors i artesans de proximitat. Un Mercat de Nadal amb caràcter propi.
Productes únics i de qualitats, en un entorn rural i natural, que tot i ser ben a prop, és desconegut per una gran majoria de la gent.
També hi trobareu servei de menjar i beure.

A LA TARDA LA FESTA DEL TIÓ CONTINUA….
A PARTIR DE LES 5 DE LA TARDA
Si no podeu participar al matí, en aquesta 6a edició també us volem oferir una tarda plena d’activitats per a tota la família. A mesura que es faci fosc, Clariana s’il·luminarà per poder passejar pel Mercat com es costum als pobles del nord d’Europa o a les Fires de Santa Llucià que es fan a casa nostra.
Perquè no tot sigui passejar també hi podreu tastar els “Boscates” i els “Bosquetons”, elaborats amb productes locals i ecològics, amb un toc boscà.

Organitza: Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola Col·labora: El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola i l’Ajuntament d’Argençola

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

PROGRAMA PDF