6a Passejada nocturna de Rocamora

2016-07-09-PHOTO-00001362

Dissabte 16 de juliol de 2016

Vine a gaudir d’una nit d’estiu diferent que combina natura, salut i música.

Aquest és el sisè any que l’Ajuntament d’Argençola i els Amics dels Cavalls de l’Anoia organitzen la passejada nocturna que ens porta fins a una de les zones més boniques del terme, la Vall de Rocamora.

Sortirem a 2/4 de 10 del vespre des de Santa Maria del Camí. Aquest indret des de l’edat mitjana ha estat punt de pas de l’antic Camí Ral d’Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Hores d’ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià. La passejada, apte per a totes les edats, té uns 8 quilòmetres i arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora.

Un cop allà podrem escoltar el concert del grup Lauzeta, un duet de música folk format per Núria Garcia al violí i Joan Baró a la guitarra i al bouzouki.

Lauzeta ens convida a un viatge per les sonoritats folk de la tradició europea. En aquest viatge anirem des de la música tradicional catalana, que ens és més propera, fins a la música celta irlandesa.

Tant si t’agrada caminar, com si no, et convidem a partir de les 11 de la nit a escoltar i ballar la música i les cançons dels Lauzeta. Hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

NOTA: El recorregut de la passejada no és circular, recomanem als que vulgueu participar-hi que us poseu en contacte amb els organitzadors a través dels telèfon 663 622 008 (Jaume Duran) per organitzar el desplaçament a la tornada.

Organitza: Ajuntament d’Argençola