Darrera etapa de La Marxa Som fins a Montserrat

Diumenge 31 de juliol de 2016

El Trill Associació Cultural del Terme d’Argençola organitza una sèrie de caminades sota el nom de “Matinals del Trill 2016″.

A la caminada del mes de juliol participarem en la darrera etapa de La Marxa Som fins a Montserrat.

Etapa 38.
Columna Sud
CASTELLOLÍMONESTIR DE MONTSERRAT
Hora sortida: per definir
Lloc: Castellolí
Distància: 21,5 km
Dificultat: alta

Manifest d’adhesió a La Marxa Som

El diumenge 31 de juliol cap al migdia es trobaran a Montserrat les 4 columnes de La Marxa Som, després de recórrer durant 50 dies els principals pobles i ciutats del Principat.

Havent dinat tindrem trobada de portaveus de les comarques participants al voltant de les 4 arques ensamblades a l’Atri,  i consens final, que es lliurarà a representants del Parlament.

També tindrem parlaments, música amb Carles Belda, Natxo Tarrés i altres músics i poetes que anirem actualitzant en aquest mateix espai.

De moment, però, si voleu ser partíceps d’aquest dia tan especial i passar una jornada ben simbòlica i singular, us podeu apuntar a caminar la darrera etapa sencera de la vostra Columna, o la versió curta, o a pujar directament al Monestir.

Podeu organitzar vehicles particulars o autocars per participar d’aquesta diada. Teniu diverses opcions:

 • Anar amb els vehicles fins l’inici de l’última etapa sencera de cadascuna de les 4 columnes. Al menú “Recorregut” del mateix web trobareu les etapes, quilòmetres i dificultat de la darrera etapa de cada columna.
  Els vehicles particulars es podran recuperar després baixant a peu o amb el cremallera.
  Si organitzeu algun autocar, el conductor podrà aparcar a dalt del Monestir (cal que ens aviseu amb temps per preveure aparcament).
 • Anar amb els vehicles fins els punts intermedis d’aquestes darreres etapes, que són més curts. Al mateix menú “Recorregut” trobareu quins són aquests punts (Can Massana, Collbató, Sta. Cecília, St. Benet, Monistrol) i la distància, que oscil·la entre els 3 i els 7 Km, per ser assequible per a tothom.
  Els vehicles particulars els podreu recuperar al mateix lloc on s’aparqui (només tenen aparcament Can Massana, Collbató i Sta. Cecília).
  En cas de pujar amb autocar, us deixaria en aquests punts i l’autocar podrà aparcar a dalt el Monestir.
 • Assistir a l’acte sense caminar, pujant amb vehicles o autocar fins el Monestir, o fins a Monistrol i pujar amb el cremallera.

Si compteu venir, apunteu-vos si us plau tot seguit al formulari, o escriviu-nos a info@lamarxasom.cat per les previsions organitzatives.

Ens veiem a Montserrat!